Lunch 17.- 19.11.2025
Tre rätters lunch menu 42€
Gravad lax med tartarsås, ägg, rödlök och pepparrot 11€
eller
Sallad på ärtor med rucola, bacon, pinjenötter och parmesan 11€
***
Stekt havsabborre med potatis, tomat, räkor, fänkål och hollandaise 23€
eller
Älgfärsbiff med mandelpotatispuré, ostronmussling, lingon och saltgurka 23€
***
Franska ostar med körbärssylt 11€
eller
Surmjölk panna cotta med blåbär 11€
À la carte
Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€
Kallrökt lax med gräddfil, kålrabbi, pepparrot och forellrom 17€
Traditionell tartarbiff (FI) 17/27€
***
Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 21€
Caesersallad med grillat kycklingbröst (FI) 24€
Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€
Black Angus flank steak Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites 38€
***
Crème brûlée 12€
Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 15€
70% mörk choklad från Billnäs Chocolate Factory 5€