Förrätter

Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9

Gnocchi med pumpa, feta och salvia 13

Sill med rödlök, gräddfil och potatis 13

Gravad sik, sikrom-mousse, gurka och dillolja 15

Färska räkor, aioli och rostat bröd 16

Handskuren Iberico-skinka med olivolja 17

Tartarbiff  15/25

Kycklingleverpaté med pocherat päron och brioche 13

Fransk löksoppa 12

Huvudrätter

Grillad getostsallad med gulbeta och pistasch 19

Spenatsallad med rökt lax, ägg och hovmästarsås 21

Risotto på blandad svamp med hasselnötter och pecorino  22

Strömmingsbiffar med potatismos, rödbeta och gribiche sås 22

Gäddqueneller, kräftsåså och pocherad spenat   25

Stekt gös,  räkor, brynt smör och pepparrot  32

Hjortwallenbergare med majrovor, inlagda trattkantareller och vilt-gräddsås 26

Ankbröst med apelsinsås, bräserad rödkål och endiver 28

Flanksteak béarnaise, stekt broccolini och pommes frites 29

Dessert

Franska ostar och körsbärssylt 14

Svatvinbärssorbet med Champagne ”kir royal” 11

Crème caramel med madeleine-bakelse 11

Citron pot de creme 11

Äppelpaj med karamellsås 11

Chokladmarkis 11