À la carte
Förrätter
Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€
Burrata med ramslökspesto, tomat, pinjenötter och grillat bröd 17€
Vit sparris med stekt ägg, ostronmussling och sandefjordsås 20€
Gravad sik med sikrom, gurka, rädisa, smetana och pepparrot 18€
Matjessill med nypotatis, gräddfil, ägg, rödlök och brynt smör 15€
Kallrökt kammussla med grön sparris, ärtor och citron confit 22€
Fishcake med tartarsås, friterad kapris och lök 14€
Traditionell tartarbiff (FI) 17/27€
Vitello tonnato med parmesan och kapris (NL) 18€
Huvudrätter
Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 21€
Räksallad med grön sparris, fänkål, kronärtskocka och dragonmajonnäs 24€
Spenatcrêpes med murkelfyllning, pocherat ägg, stekta toppmurklor och Comté 26€
Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€
Rökt lax med dillstuvad nypotatis, gurka, kapris och forellrom 28€
Stekt rödspätta med mussel-escabeche, endive, rostad potatis och aioli 35€
Grillad fläskrullad med broccolini, sauce verte, picklade senapsfrön och potatiskorketter (FI) 25€
Rostad vårkyckling med kålsallad, roquefort, lök och tryffelsås (FR) 34€
Black Angus flank steak Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites (AU) 38€
Châteaubriand (200 g) Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites (FI) 55€
Efterrätter
Franska ostar med körsbärssylt 14€
Svartvinbärssorbet med en skvätt champagne 13€
Vaniljparfait på färskost, rabarber, jordgubb och madeleinekaka 12€
Brynt smörglass med flädermarinerad hallon, vitchoklad och hasselnötter 13€
Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 15€
Choklad petits fours 10€
MENYER
MENU ALEXANDERPLATS 52€
Traditionell tartarbiff (FI)
***
Gäddkveneller med kräftsås, spenat och schalottenlök
***
Vaniljparfait på färskost, rabarber, jordgubb och madeleinekaka
Vinmeny 42€
MENU ESPLANADE 59€
Vit sparris med stekt ägg, ostronmussling och sandefjordsås
***
Rökt lax med dillstuvad nypotatis, gurka, kapris och forellrom
***
Brynt smörglass med flädermarinerad hallon, vitchoklad och hasselnötter
Vinmeny 42€
MENU BENSOW 65€
Gravad sik med sikrom, gurka, rädisa, smetana och pepparrot
***
Black Angus flank steak Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites
eller
Châteaubriand Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites (+20€)
***
Chokladpaj med kinuski och vispgrädde
Vinmeny 56€