À LA CARTE

Förrätter

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Bianca-sallad med äppel, rostade valnötter och pecorino 12€

Tarte fine på tomater med oliver, basilika, ricotta och pinjenötter 14€

Gravad sik med sikromsmousse, mormorsgurka och dill 16€

Stekta scampin med chili- och vitlöksmör och rostad bröd 15€

Friterad mujkor med svartpepparmajonnäs och citron 13€

Traditionell tartarbiff 15/25€

Kycklingleverpaté med brioche och pocherad päron 14€

Kalvbräss med sauce gribiche, kapris och cornichoner 18€

Huvudrätter

Grillad getostsallad med rödbeta och pistaschnötter 19€

Bondsallad med confiterad kyckling, boudin blanc, potatis, tomat och comtéost 24€

Svamptoast med pocherat ägg, rucola och svampgrädde 22€

Gäddqueneller med kräftsås, pocherad spenat och schalottenlök 25€

Halstrad röding med stuvad kål, äppel, kohlrabi och forellromssås 27€

Bergtunga grenobloise med rostad rödbeta och dill- och potatispuré 32€

Risotto på and med rostad pumpa, hasselnötter och tryffel 24€

Grillad kalventrecôte med roquefortsmör, broccolini och bacon  28€

Châteaubriand med pommes frites, tomat- och löksallad och sauce béarnaise 35€

 

Efterrätter

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Svartvinbärssorbet “Royal” 12€

Frangipanekaka med kardemummaglass och saftade blåbär 11€

Citron pot de crème med maräng 11€

Äppelcrumble med crème diplomat 11€

Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 11€

Choklad petits fours 8€

Menyer:

Menu Alexanderplats 48 €

Kycklingleverpaté med brioche och pocherad päron       
***
Gäddqueneller med kräftsås, pocherad spenat och schalottenlök
***
Citron pot de crème med maräng


Menu Esplanade 50€

Tarte fine på tomater med oliver, basilika, ricotta och pinjenötter
***
Halstrad röding med stuvad kål, äppel, kohlrabi och forellromssås
***
Chokladpaj med kinuski och vispgrädde


Menu Châteaubriand 60€

Gravad sik med sikromsmousse, mormorsgurka och dill
***
Châteaubriand med pommes frites, tomat- och löksallad och sauce béarnaise
***
Frangipanekaka med kardemummaglass och saftade blåbär