Förrätter

Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9€

Endivesallad med roquefort-ost, valnötter och äppel-vinaigrette 12€

Gnocchi med pumpa, feta och salvia 13€

Gravad röding med pepparrotsgrädde 15€

Små blinier med löjrom, smetana och rödlök 18€

Kroketter på rökt fisk med aioli och marinerad gurka 12€

Traditionell tartarbiff  15€/25€

Sniglar gratinerade i vitlöks- och persiljesmör 13€

Paté de campagne med cumberlandsås och cornichonger 13€

Löksoppa med Comté-gratinerat bröd 12€

Huvudrätter

Grillad getostsallad med gulbeta och pistasch 19€

Bondsallad med confiterad anka och kikärter 21€

Risotto på blandad svamp med hasselnötter och pecorino  22€

Strömmingsbiffar med potatismos, rödbeta och gribiche sås 22€

Gäddqueneller, kräftsåså och pocherad spenat  25€

Stekt torsk med äggsås, blomkål och kapris 31€

Baconlindad kalvfärs med stekt potatis och marsalasås 24€

Vaktel med tryffelfyllning, citron-timjansåsoch palsternackkapuré 29€

Pepparbiff, peppargräddsås, pommes frites och haricots verts 35€

Dessert

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Svatvinbärssorbet med Champagne ”Kir royal” 11€

Crème caramel med madeleine-bakelse 11€

Citron pot de creme 11€

Fattiga riddare med blåbärssylt och  vaniljglass 11€

Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 11€