Förrätter

Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9€

Burrata, tomat, basilika och rostad mandel 15€

Grillad hjärtsallad med parmesandressing och krutonger 13€

Gravad röding med pepparrotsgrädde 15€

Nypotatisomelett med löjrom, smetana och lök 18€

Brandade på rökt fisk med olivolja och rädisa  12€

Traditionell tartarbiff  15€/25€

Kallskuren lammfilé med nykålssallad, aioli och grönpeppar 14€

Stekt kycklinglever i gräddig konjaksås med bacon och rostat bröd 13€

Huvudrätter

Grillad getostsallad med rödbeta och pistasch 19€

Sallad med handskalade räkor med primörer och skagendressing 21€

Svampfyllda spenatplättar med pocherat ägg, stekt svamp och babyspenat 22€

Grillad sik med varm potatissallad, dragonmajonnäs och fänkål  31€

Gäddqueneller, kräftsåså och pocherad spenat  25€

Varmrökt lax med gräddstuvade murklor och dillpotatis  27€

Grisschnitzel med ärter, anjovissmör och pommes frites 24€

Stekt vårkyckling med broccolini och suprème-sås 29€

Châteaubriand café de Paris, vitlökspotatis och tomat-löksallad 35€

Dessert

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Jordgubbssorbet med champagne 11€

Joghurtssorbet med honeycomb och olivolja 9€

Citron pot de creme 11€

Pavlova med färskostmousse och bär 11€

Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 11€