Förrätter

Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9

Kålrabbisallad, persilja, citron och olivolja 9

Quiche på skogssvamp med smetana 11

Gravad sik, sikrom-mousse, gurka och dillolja 15

Grillade strömmingar  med gribiche–sås 13

Färska räkor, aioli och rostat bröd 16

Tartarbiff  15/25

Kycklingleverpaté med pocherat päron och brioche 13

Seljanka på vildand och smetana 13

Huvudrätter

Grillad getostsallad med gulbeta och pistasch 19

Salade Lyonnaise; bacon, marinerad potatis, pocherat ägg och Dijon- vinaigrette 19

Arancini, apelsinglaserad fänkål och ricotta-ost 22

Gäddqueneller, kräftsåså och pocherad spenat   25

Varmrökt röding, bakad rödbetaa och crème fraîche 27

Stekt gös,  räkor, brynt smör och pepparrot  32

Lammkåldolmar i rosmaringrädde, potatismos och lingon 22

Helstekt vårkyckling med dragon smaksatta morötter  27

Stekt rullsylta, svamp- och bryssekålspytt och rotsellerigratäng 24

Flanksteak béarnaise, stekt broccolini och pommes frites 29

Dessert

Franska ostar och körsbärssylt 14

Svatvinbärssorbet med Champagne ”kir royal” 11

Crème caramel med madeleine-bakelse 11

Yoghurtsparfait med blåbärskompott och maräng 11

Frangipane, madirakokta plommon och färskostkräm 11

Chokladmousse med saltkaramell och krokant 11