À LA CARTE

Förrätter

Grönsallad med Dijon-vinägrett 9€

Grön sparris ”Mimosa” med tryffelmajonnäs 15/24€

Burrata med saftad tomat, Marcona mandel och örtsallad 16€

Lax pastrami med rädisa, crème fraîche och persiljeölja 15€

Sill med nypotatis, gräddfil, pepparrot och brynt smör 13€

Toast Skagen med fänkål och forellrom 16€

Traditionell tartarbiff 15/25€

Kroketter på Bresse-kyckling med endive och remouladsås 13€

Tarte flambée med friséesallad, kapris och spenat 14€

Huvudrätter

Grillad getostsallad med rödbeta och pistaschnötter 19€

Caesarsallad 
– naturel
– med kyckling 22€

Sparrisrisotto, pinjenötter, pecorino och citron 23€

Gäddqueneller med kräftsås, pocherad spenat och schalottenlök 25€

Halstrad lax med vit sparris, pocherat ägg och hollandaisesås 28€

Sik Antiboise med musslor, aioli och rostad nypotatis 31€

Lamm-rosmarinkorv, varm potatissallad och nykål 22€

Cordon Bleu på kalv med broccolini och anchoïade 26€

Châteaubriand med beurre maître d´hôtel, pommes frites och hjärtsallad 35€                          


Efterrätter

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Rabarber- och jordgubbsorbet ”Royal” 12€

Lakritsglass, hallon smaksatt med fläderblom och yoghurtmaräng 11€

Citron pot de crème med maräng 11€

Rabarbercrumble med karamellglass och crème anglaise 11€

Chokladpaj med kinuski och vispgrädde 11€

Choklad petits fours 8 €

Menyer:

Menu Alexanderplats 48 €

Traditionell tartarbiff         
***
Gäddqueneller med kräftsås, pocherad spenat och schalottenlök
***
Citron pot de crème med maräng


Menu Esplanade 55€

Grön sparris ”Mimosa” med tryffelmajonnäs
***
Sik Antiboise med musslor, aioli och rostad nypotatis
***
Chokladpaj med kinuski och vispgrädde


Menu Châteaubriand 58€

Pastrami på lax med rädisa, crème fraîche och persiljeölja
***
Châteaubriand med beurre maître d´hôtel, pommes frites och hjärtsallad
***
Lakritsglass, hallon smaksatt med fläderblom och yoghurtmaräng