Á la carte

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja Dijon- vinaigrette 9

 Gnoccheja, kurpitsaa, fetaa ja salviaa 13

 Silliä, punasipulia, kermaviiliä ja perunaa 13

 Graavisiikaa, mätimoussea, kurkkua ja tilliöljyä 15 

 Katkarapuja, aiolia ja paahtoleipää 16

Käsin leikattua Iberico kinkkua ja oliiviöljyä 17

 Perinteinen tartarpihvi 15/25

 Kananmaksapateeta, haudutettua päärynää ja briossia 13

 Sipulikeitto 12

Pääruoat

Lämmin vuohenjuustosalaatti, keltajuurta ja pistaasia 19

Pinaattisalaattia, savustettua lohta, kananmunaa ja hovimestarinkastiketta 19

Silakkapihvejä, perunamuusia, punajuurta ja gribiche-kastiketta 22

Metsäsienirisottoa, paistettuja sieniä, hasselpähkinää ja pecorinoa 22

Haukikvenellejä, rapukastiketta ja pinaattia  25

Paistettua kuhaa, katkarapuja, ruskistettua voita ja piparjuurta 32

Peura Wallenberg, naurista, hillottuja suppilovahveroita ja riista-kermakastiketta 26

Ankanrintaa, appelsiinikastiketta, haudutettua punakaalia ja endiiviä 28

Flanksteak béarnaise,  broccolinia ja ranskalaisia 29

Jälkiruoat 

Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta 14

Mustaherukkasorbet ja samppanjaa ”kir royal” 11

Crème caramel ja madeleine-leivos 11

Sitruunaa pot de creme ja paahdettua marenkia 11

Omenapiirasta ja karamellijäätelöä 11

Suklaamarkiisi ja aprikoosia  11