Á la carte

Alkuruoat

Vihreä salaatti ja Dijon- vinaigrette 9

 Kyssäkaalisalaattia, sitruunaa, persiljaa ja oliiviöljyä 9

 Metsäsienipiirasta ja hapankermaa 11

 Graavisiikaa, mätimoussea, kurkkua ja tilliöljyä 15

 Grillattuja silakoita ja gribiche–kastiketta 13

 Katkarapuja, aiolia ja paahtoleipää 16

 Perinteinen tartarpihvi 15/25

 Kananmaksapateeta, haudutettua päärynää ja briossia 13

 Sorsaseljanka ja smetanaa 13

Pääruoat

Lämmin vuohenjuustosalaatti, keltajuurta ja pistaasia 19

Salade Lyonnaise; Pekonia, marinoitua perunaa, salaattia, uppomuna, Dijon- vinaigrette 19

Arancini, appelsiiniglaseerattua fenkolia ja ricottaa 22

Haukikvenellejä, rapukastiketta ja pinaattia  25

Savustettua nieriää, paahdettua punajuurta ja talon crème fraîche 27

Paistettua kuhaa, katkarapuja, ruskistettua voita ja piparjuurta 32

Rosmariinikermassa haudutettuja karitsa-kaalikääryleitä, perunamuusia ja puolukoita 22

Kokonaisena paahdettu kananpoika, tummaa kanakastiketta ja rakuunaporkkanoita 27

Paahdettua porsaankylkirullaa, sieni-ruusukaalipaistosta ja juurisellerigratiini 24

Flanksteak béarnaise,  broccolinia ja ranskalaisia 29

Jälkiruoat 

Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta 14

Mustaherukkasorbet ja samppanjaa ”kir royal” 11

Crème caramel ja madeleine-leivos 11

Jogurttiparfait, mehustettuja mustikoita ja marenkia 11

Frangipane-kakkua, madeirassa haudutettuja luumuja ja tuorejuustokreemiä 11

Suklaamoussea, suolakaramellia ja krokanttia 11