Lunch 26.2. – 28.2.

Lunch menu 39€

Svamppaj med saltgurka, smetana och örtsallad

***

Halstrad röding med skånsk potatis, spenat, forellrom och beurre blanc

***

Pocherad ananas med färskostsorbet, crème diplomate och maräng

 

Lunch

Svamppaj med saltgurka, smetana och örtsallad 10€

***

Halstrad röding med skånsk potatis, spenat, forellrom och beurre blanc 22€

Bratwurst och grynkorv med grissida, stuvad surkål, senap och potatis 22€

***

Pocherad ananas med färskostsorbet, crème diplomate och maräng 10€

À la carte:

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Gravad sik med ägg, senapsdressing, gurka och potatis 17€

Tradititionell tartarbiff 16/27€

***

Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 19€ 

Sallad med grillad lammbog, marinerade kikärter, oliver och (FI) 24€ 

Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€

Châteaubriand Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites 49

***

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Karamellpannacotta med hjortron och rostad vit choklad 11€

Choklad fondant med vaniljglass, kinuski och karamelliserade nötter 13€ 

Choklad petits fours 9€