Lunch

19.3. – 20.3.

Kykcklingleverpaté med päron och rostat bröd 7€

Griskind i rödvin med champignoner, bacon och vitlökspotatis 17€
Stekta strömmingar med potatismos, mormorsgurka och brynt smör 16€

Vitchokladpannacotta med havtorn 7€

Lunchmenu 27€

Kykcklingleverpaté med päron och rostat bröd
***
Stekta strömmingar med potatismos, mormorsgurka och brynt smör
***
Vitchokladpannacotta med havtorn

À la carte

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Gravad röding med pepparrotsgrädde 15€

Paté de campagne med cumberlandsås och cornichonger 13€

Grillad getostsallad 19€

Bondsallad med confiterad anka och kikärter 21€

Gäddqueneller, kräftsås och pocherad spenat 25€

Pepparbiff, peppargräddsås, pommes frites och haricots verts 35€

Citron pot de creme och maräng 11€

Chocolate pie with caramel and whipped cream 11€

Franska ostar med körsbärssylt 14€