Lunch

16.1. – 17.1.

Ugnsrödbeta med fetaost, mandel och rucola 7€

Toulous-korv, med cassoulet och löksås 15€

Torskrygg med ägg, räkor, pepparrot och brynt smör 17€

Yoghurtsorbet med honeycomb och olivolja 7€

Lunchmenu 27€

Ugnsrödbeta med fetaost, mandel och rucola

***

Torskrygg med ägg, räkor, pepparrot och brynt smör

 ***

Yoghurtsorbet med honeycomb och olivolja

À la carte

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Sill med rödlök, gräddfil och potatis 13€

Kyckligleverpaté med pocherat päron och brioche 13€

Grillad getostsallad 19€

Spenatsallad, rökt lax, ägg och hovmästarsås 21€

Gäddqueneller med kräftsås och spenat  25

Flanksteak, béarnaise och pommes frites 29€

Citron pot de creme och maräng 11€

Chokladmarkis 11€

Franska ostar med körsbärssylt 14€