Lunch 16. – 18.9.
Lunch menu 39 €
Marinerad rödbeta med fetaost, rucola och pinjenötter
***
Rökt lax med dillstuvad potatis, mormorsgurka, rädisa och forellrom
***
Äppel crumble med vaniljglass
Lunch
Marinerad rödbeta med fetaost, rucola och pinjenötter 10€
***
Rökt lax med dillstuvad potatis, mormorsgurka, rädisa och forellrom 22€
Grillad kalventrecôte med Roquefortsmör, saftad tomat och pommes frites 22€
***
Äppel crumble med vaniljglass 10€
À la carte
Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9€
Friterade jätteräkor med kålrabbi, äppel och Rhode Island sås 15€
Traditionell tartarbiff (FI) 16/27€
***
Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 19€
Salade nicoise med ytstekt tonfisk 25€
Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€
Châteaubriand Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites (FI) 49€
***
Franska ostar och körsbärssylt 14€
Äppel- och karamell -mille feuille med romrussin glass 12€
Chockladpaj med kinuski och vispgrädde 14€
Chocklad petits fours 9€