Lunch 16. – 18.9.

Lunch menu 39 €

Marinerad rödbeta med fetaost, rucola och pinjenötter

***

Rökt lax med dillstuvad potatis, mormorsgurka, rädisa och forellrom

***

Äppel crumble med vaniljglass

Lunch

Marinerad rödbeta med fetaost, rucola och pinjenötter 10€

***

Rökt lax med dillstuvad potatis, mormorsgurka, rädisa och forellrom 22€

Grillad kalventrecôte med Roquefortsmör, saftad tomat och pommes frites 22€

***

Äppel crumble med vaniljglass 10€

À la carte

 Grönsallad med Dijon- vinaigrette 9€

Friterade jätteräkor med kålrabbi, äppel och Rhode Island sås 15€

Traditionell tartarbiff (FI) 16/27€

***

Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 19€

Salade nicoise med ytstekt tonfisk 25€

Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€

Châteaubriand Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites (FI) 49€

***

Franska ostar och körsbärssylt 14€

Äppel- och karamell -mille feuille med romrussin glass 12€

Chockladpaj med kinuski och vispgrädde 14€

Chocklad petits fours 9€