Lunch

20.11. – 21.11.

Kroketter på rökt fisk med gribiche-sås 7€

 

Lammkåldomar, potatismos och lingon 16€

Sallad med bacon, marinerad potatis, ägg och Dijon- vinaigrette 15€

 Röding, bakad rödbetaa och crème fraîche 18€

Chokladmarkis med färskost och apelsinsirap 7€

Lunchmenu 27€

Kroketter på rökt fisk med gribiche-sås

 —

Lammkåldomar, potatismos och lingon

 —

Chokladmarkis med färskost och apelsinsirap

Från À la carte-listan

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Färska räkor, aioli och rostat bröd 16€

Kyckligleverpaté med pocherat päron oc brioche 13€

Grillad getostsallad 19€

Gädqueneller och kräftsås 25€

Flanksteak, béarnaise och pommes frites 29€

Yoghurtsparfait med blåbärskompott och maräng 11€

 Frangipane, madirakokta plommon och färskostkräm 11€

Franska ostar med körsbärssylt 14€