Lunch 17.- 19.11.2025

Tre rätters lunch menu 42€

Gravad lax med tartarsås, ägg, rödlök och pepparrot 11€
eller
Sallad på ärtor med rucola, bacon, pinjenötter och parmesan 11€

 

***
Stekt havsabborre med potatis, tomat, räkor, fänkål och hollandaise 23€
eller
Älgfärsbiff med mandelpotatispuré, ostronmussling, lingon och saltgurka 23€

 

***
Franska ostar med körbärssylt 11€
eller

 

Surmjölk panna cotta med blåbär  11€

À la carte

Grönsallad med Dijon-vinaigrette 9€

Kallrökt lax med gräddfil, kålrabbi, pepparrot och forellrom  17€

Traditionell tartarbiff (FI) 17/27€

***

Varm getostsallad med gul- och rödbeta och pistaschnötter 21€

Caesersallad med grillat kycklingbröst (FI) 24€

Gäddqueneller med kräftsås, spenat och schalottenlök 27€

Black Angus flank steak Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites 38€

***

Crème brûlée 12€

Chokladpaj med kinuski och vispgrädde  15€

70% mörk choklad från Billnäs Chocolate Factory 5€