ÄITIENPÄIVÄ/MORS DAG/MOTHERS’ DAY
Kattaukset/Dukningar/Seatings 12.00, 12.30, 15.00, 15.30, 18.00 ja 18.30
Kolme ruokalajia/tre rätter/three courses 65€
Valkoista parsaa, paistettua kananmunaa, osterivinokkaita ja hollandaisekastiketta
Vit sparris med stekt ägg, ostronmussling och hollandaise
Whit asparagus with fried egg, oyster mushrooms and holandaise
Tai/Eller/or
Graavattua siikaa, siianmätiä, kurkkua, retiisiä, smetanaa ja piparjuurta
Gravad sik med sikrom, gurka, rädisa, smeyana och pepparrot
Cured whitefish with whitefish roe, cucumber, radish, smetana and horseradish
***
Paahdettua taimenta, tilli-voiperunaa, varhaiskaalia, herneitä, ja mätikastiketta
Halstrad forell med dillpotatis, nykål, ärtor och romsås
Charred trout with buttered dill potato, spring cabbage, peas and roe sauce
Tai/Eller/or
Vasikanleike, salottia, kaprista, sitruunaa, endiivi-roquefort-salaattia ja ranskalaisia
Kalvschnitzel med schaloittenlök, kapris, citron, endive- och roquefortsallad och pommes frites
Veal schnitzel with shallot, capers, lemon, endive and roquefort cheese and French fries
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
Franska ostar med körsbärssylt
Selection of French cheeses
Tai/Eller/or
Vanilja-tuorejuustojäädyke, raparperia, mansikkaa ja madeleinekeksi
Vaniljparfait på färskost, rabarber, jordgubb och madeleinekaka
Cream cheese and vanilla parfait with rhubarb, strawberry and madeleine cake
Kolme ruokalajia/tre rätter/three courses 65€