Vappulounas/Första Maj Lunch/May Day Lunch 1.5.2025
Kattaukset/seatings: 12.00, 12.30, 15.00, 18.00 ja 18.30
Kolme ruokalajia/tre rätter/three courses 65€
Menu
Kalalautanen; graavattua siikaa ja siianmätiä, kylmäsavustettua lohta, matjessilliä, varhaisperunaa ja ruskistettua voita
Fisktallrik: gravad sik, sikrom, kallrökt lax, matjessill, nypotatis och brynt smör
Assorted fish: Cured whitefish, whitefish roe, cold smoked salmon, matjes herring,
new potato and brown butter
Tai/eller/or
Vitello tonnato, parmesaania ja kapriksia
Vitello tonnato med parmesan och kapris
Vitello tonnato with parmesan and capers
***
Paistettua ruijanpallasta, sinisimpukkaa escabeche, endiiviä, paahdettua perunaa ja aiolia
Stekt hälleflundra med musslel-escabeche, endive, rostad potatis och aioli
Pan-fried halibut with mussels escabeche, endive, roasted potato and aioli
Tai/eller/or
Black angus flank steak, Café de Paris -voita, sydänsalaattia ja ranskalaisia
Black Angus flank steak Café de Paris med hjärtsallad och pommes frites
Black Angus flank steak Café de Paris with gem salad and French fries
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
Franska ostar med körbarssylt
Selection of French cheeses with cherry compote
Tai/eller/or
Jäätelöä ruskistetusta voista, seljankukalla marinoitua vadelmaa,
valkosuklaata ja hasselpähkinää
Brynt smörglass med flädermarinerad hallon, vitchoklad och hasselnötter
Brown butter ice cream with elderflower marinated raspberry, white chocolate and hazelnuts
Kolme ruokalajia/tre rätter/three courses 65€