Alexanderplatsille arvostettu Chaîne des Rôtisseurs  -kilpi

elo 5, 2021

Alexanderplatsille on myönnetty 3.8.2020 Chaîne des Rôtisseur -yhdistyksen vaakunakilpi merkiksi ravintolan korkeasta tasosta. Tunnustus on yksi ravintola-alan arvostetuimpia.

”Alexanderplats on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Helsingin huippupaikoista huolimatta pandemian aiheuttamasta vaikeasta tilanteesta. Herkullisen ruoan lisäksi ravintolassa voi aistia tekemisen intohimoa ja iloa, ja mukavaa kuhinaa”, valtavouti Johanna Hornborg luonnehti kilven luovuttamistilaisuudessa

Chaîne des Rôtisseurs -kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan laadusta, ja sen ruoka- ja palvelutuotteen korkeasta tasosta.
”Ravintolan tulee olla yksilöllinen ja oman tyylilajinsa parhaimmistoa paikkakunnallaan, ja laatutason pitää pysyä tasaisena sesongista ja tilauksesta toiseen. Viinilistan tulee olla monipuolinen ja sen pitää tukea ruokalistaa”, vouti Vesa Loponen kertoo.

Ravintoloitsijat Alexander Gullichsen ja Sampo Kantele kertovat Chaîne des Rôtisseurs -kilven olevan suuri kunnia ravintolalle.
”Jaamme järjestön kanssa samat arvot. Niitä ovat yksilöllisyys, pitkäjänteisyys ja perinteinen käsityö. Trendit ovat lyhytikäisiä, mutta klassinen ruokatyyli toimii ja kestää aikaa.”

Gullichsen ja Kantele omistavat kunnianosoituksen ravintolan henkilökunnalle.
”Korkea laatu ei synny ilman osaavia työntekijöitä Ammattitaitoisen henkilökunnan rooli korostuu aikana, jolloin koko ala kärsii työvoimapulasta ja pandemian aiheuttamat rajoitukset kurittavat koko toimialaa.”