Tarjoilemme joululounasta 29.11.-22.12. arkisin klo 11.00-15.00.
Kolmen ruokalajin lounasmenu edustaa Alexanderplatsin klassista ruokatyyliä ja ruoat tarjoillaan lautasannoksina pöytään.
Menu vaihtuu viikoittain ja maksaa 39 euroa. Lisäksi tarjolla on valikoima à la carte -listan klassikkoannoksia.
Suosittelemme pöytävarausta.
Lämpimästi tervetuloa!
Menu 29.11 – 3.12
Perunakakkua, muikunmätiä, smetanaa ja punasipulia
Tai
Kananmaksapateeta, briossia ja portviinissä haudutettua päärynää
***
Paistettua kuhaa, muhennettuja herkkusieniä, piparjuurta ja perunaa
Tai
Peurawallenberg, puikulapyreetä, herneitä, puolukkaa ja ruskistettua voita
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
Tai
Minttuparfait, stracciatella-mascarponevaahtoa ja lämmintä suklaakastiketta
Menu 7– 10.12.
Graavattua lohta, kurkkua ja hovimestarinkastiketta
Tai
Riimisuolattua naudanfileetä, rakuunamajoneesia, punasipulia ja pähkinää
***
Paahdettua turskaa, hernepyreetä, perunaa ja kananmunakastiketta
Tai
Vorschmack, punajuurta, suolakurkkua, smetanaa ja puikulamuusia
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
Tai
Vaniljajäätelöä, lakkahilloa, karamellisoitua mantelia ja kinuskia
Menu 13– 17.12.
Matjessilliä, perunaa, kananmunaa, punasipulia ja ruskistettua voita
Tai
Riistamakkaraa, savuperunakreemiä, mehustettua puolukkaa
***
Haukiwallenberg, sitruuna-perunapyreetä, fenkolia, katkarapuja ja rapukastiketta
Tai
Porsaan kylkirullaa, glaseerattua porkkanaa, ruusukaalia, sieniä ja korinttikastiketta
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
***
Suklaamarkiiisia, aprikoosihilloa, pistaasia ja kermavaahtoa
Menu 20.– 22.12.
Savustettua siikaa, kermaviiliä, kurkkua ja tilli-voiperunaa
Tai
Hanhirilletteä, cumberlandinkastiketta, hillottua sipulia ja paahdettua leipää
***
Paahdettua taimenta, muhennettua punajuurta, kaprista, suolakurkkua ja sitruunaa
Tai
Fasaanin rintaa, boudin blanc, selleripyreetä, omenaa, pekonia ja calvadoskastiketta
***
Ranskalaisia juustoja ja kirsikkahilloketta
Tai
Mantelikakkua, madeirassa haudutettua luumua ja diplomaattikreemiä
Lisäksi à la cartelta:
Alkuruokia:
Vihreä salaatti ja Dijon-vinaigrette 9€
Perinteinen tartarpihvi 15/25€
Pääruokia:
’Lämmin vuohenjuustosalaatti, punajuurta ja pistaasia 19€
Haukikvenellejä, rapukastiketta, pinaattia ja salottisipulia 25€
Châteaubriand, ranskalaisia, tomaatti-sipulisalaattia ja béarnaisekastiketta 35€
Jälkiruokia
Sitruuna -pot de crème ja paahdettua marenkia 11€
Suklaapiirasta, kinuskia ja kermavaahtoa 11€
Suklaa -petits fours 8 €